lisetteohäst

Alla inlägg den 11 januari 2011

Av Lisette Johnsson - 11 januari 2011 23:38

skulle Tranis bebis se ut såhär kanske? haha :) med nappis och allt.


 


ne, det kommer bli ändå sötare!! fast har dock inte fastställt ngn hingst ännu :/

Av Lisette Johnsson - 11 januari 2011 13:41

Nu tycker jag faktiskt att denna vinter kan vara över. Visst det är bara Januari och får räkna med att den kommer att hålla i ett tag till, men då kan det åtminstone vara minus grader så allt inte smälter och blir översvämmning, eller är det minusgrader är det ju halt :S nää, jag kan helt klart konstatera att vintern inte är något för mig.



Faktum är att jag inte lyckats ta mig ut till stallet någon av dagarna denna vecka än. På Navåsen drar dom upp bilarna med traktor, fatta hur halt !! suck.



JAG VILL HA VÅR! tänk att kunna rida ut i solen, slippa att frysa, slippa halkan , slasket och bara känna värmen på hästryggen medans man töltar på en lång raksträcka med åkrar på varsinn sida av vägen. Lite vind som gör hästarna pigga och allt känns bara sjukt underbart!! ge mig vår Gud, snälla?

    
    







söta Trana våren -10

 

    
    










förresten.. läste detta på en blogg , tänk att fylla år 2011. När någon frågar hur gammal jag är säger jag -91:a. Men dom som föds i år får säga -11 vilkar gör att dom blir älvor, sött va? jag vill med vara en älva.


    



Ovido - Quiz & Flashcards